Packning..

Usch va de e tråkigt å packa å helvete. Men det är ju ett måste.

Älsklingen är så himla underbar,vi var i Lidköping hos Alex & Lovisa i helgen som var. På söndagen innan vi skulle åka hem så skulle Björn tatuera seii men innan Björn bestämt seii för va han skulle ha så fråga Björn vad jag vill ha för tatuering & gissa om jag vart ställd när han fråga.Hade ju inte räknat med att jag skulle få en. Men så vart det. Det vart äntligen en ros med en tribal runt. Tack älskling.  :D    Älsklingen gjorde en stor döskalle med eldflammor.. Dom var riktigt fina..


Nee nu har ja inte tid å sitta här ska fortsätta me packningen.

Ha de gött..

Min ros..



Älsklingens Döskalle.

Toooorsdag....

Va gör man Liam sover & Björn är på fotbollsträning.Fast han kommer ju hem närsom :D
Imorgon är det sista inskolningsdan för Liam på dagis. :D Allt har gått bra under inskolningen förutom att han hade vart lite trälig me maten & självklart idag när han skulle sova på dagis för första gången så sov han ju länge på morgonen innan dagis så det vart inget sovandes för honom där inte, nee då så när ja hämtade honom så satt han me fröknarna på dagiset i köket å jollrade..   Busunge.

Imorgon efter dagiset & Björn har slutat så blir de la t 90% att vi åker till Alex i Lidköping.(en gammal polare t Björn) å hälsar på. Kan bli riktigt skojj...

Nee nu ska ja vänta på att Björn kommer hem så han kan gå t farmor å hämta resesängen t Liam :D

Hej svejs



Bara denna vecka kvar!

Nu är vi inne på sista inskolningsveckan för Liam. Idag var det mellan 9-11. Men mellan 10-11 var det inga föräldar med. Men det hade gått bra. Liam hade bara gråtit precis när jag gick men sen var dom ute å lekte när jag kom tillbaka vid elva.. hehe.. Han hade ätit sand när han satt i sandlådan.. Det är ju också ett sätt att rensa magen på. :P hehhe sötnöten.. Efter dagis gick vi hem & lagade mat.. vart potatis köttbullar & brunsås. Liam mumsade i sig rejält. :D  Så nu sover han en stund.


Igår införskaffade vi oss nya lampor till sängborden.. 2 lila..Mys... Liam fick en likadan fast en blå..

Jahopp nehe nu ska jag vänta på att Liam vaknar & att klockan blir runt 2 får då är det dags för en lång promenad till Tornby.

Bye...

Den lampan fick Liam..



Å denna har jag & Björn varsin på sängborden.

RSS 2.0